O nama

Ukoliko trazite vozilo za najam u Crnoj Gori, na pravom ste mjestu!!

Rentacarmontenegro.com je prvi car rental servis u Crnoj Gori koji je objedinio ponudu vodećih rent a car agencija u našoj državi. Sajt je počeo sa radom 2009. godine i danas je postao vodeći servis za ovu uslugu u našoj zemlji. Pružamo mogućnost našim korisnicima da na jednom mjestu pregladaju ponudu različitih preduzeća, uporede cijene, karakteristike automobila, izvrše bestplatno rezervaciju željenog modela vozila i sebi uštede vrijeme. Sarađujemo samo sa provjerenim rent a car servisima i sva vozila koja imamo u ponudi su u besprijekornom stanju. Posjetioci sajta mogu na jednostavan način izvršiti pretragu svih raspoloživih vozila za iznajmljivanje i na jednostavan način poslati upit i pokrenuti postupak rezervacije automobila. Naši partneri mogu voditi evidenciju o svim rezervacijama putem našeg sistema i time sebi olakšati organizaciju kompletnog poslovanja.

rent a car Podgorica, Tivat, Budva
RENT A CAR MONTENEGRO

Je jedini sajt ove vrste u Crnoj Gori koji na jednom mjestu nudi široku ponudu najboljih rent a car agencija, informacije o uslovima najma i cijenama kao i mogucnost online rezervacija vozila bez dodatne provizije!

Najbolje rentacar agencije u Crnoj Gori! Pretražite najveću bazu rent a car vozila i pošaljite upit!

Taksi ture Crna Gora!
ZAŠTO SMO NAJBOLJI IZBOR:

Naši partneri su rent a car agencije na dobrom glasu u Crnoj Gori, koje pored profesionalne usluge nude i pristupačne cijene!

Najveća baza automobila za najam u Crnoj Gori! Sve od ekonomičnih do luksuznih vozila!

Jednostavna pretraga vozila po svim bitnijim kriterijumima!

Mogućnost slanja upita i rezervacije bez bilo kakve dodatne provizije!

Ukoliko agencija nema slobodno vozil za Vas, mi ćemo Vam pomoći da pronađete efikasnu zamjenu!

Odgovaramo u najkrće vrijeme na sve Vaše zahtjeve!

rentacar Montenegro maarketing
Reklamirajte se kod nas

Ukoliko ste zeinteresovani za saradnju sa nama i želite predstavite svoju firmu na našem sajtu, pošaljite upit, ostavite svoje kontakt podatke kako bi Vas kontaktirali i predstavili načine saradnje.

Kontaktirajte nas


Email
rentacarcrnagora@gmail.com
We're on social networks